Orosz-ukrán tárgyalás

A következő 24 óra kritikus lesz hamarosan kezdődnek a béketárgyalások Az oroszukrán háború ötödik napja percről percre Nézze vissza itt mit is mondott pontosan Orbán Viktor az oroszukrán háborúról videó. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.


Zw0k1xrbl4vz8m

A Kreml delegációját vezető Medinszkij azt mondta hogy csapata az ukrán fél érkezése után azonnal készen áll a tárgyalásokra.

. 8 hours agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon. 18 hours agoUkrajna közölte hogy a tárgyalások célja az azonnali tűzszünet és az orosz csapatok kivonása. Január 10-én tárgyal az Egyesült Államok és Oroszország az ukrán határ mentén kialakult konfliktusról.

1 day agoVéget ért az orosz-ukrán tárgyalás. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek. Zelenszkij nem hisz a tárgyalások sikerében.

Bármely más város megfelelne nekünk amíg nem lőnek ránk rakétákat a területükről - mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője. A TASZSZ hírügynökség jelentése szerint Szluckij közölte hogy az ukrán fél hajlandó volt az aktuális kérdések részletes megvitatására és az orosz fél meghallgatására.

A Kijevből érkező delegáció tagja Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter illetve Mihajlo Podoljak ukrán elnöki. Varsó Pozsony Budapest Isztambul Baku. Ugyanakkor a RIA-Novosztyi orosz állami hírügynökség külön idézte az elnöki tanácsadót aki szerint az ukrán delegáció érkezése bizonytalan többször is halasztották a tárgyalás időpontját.

Az elnök kritikusnak nevezte Ukrajna szempontjából a következő 24 órás időszakot. Egyelőre nincs egyezség a tárgyalások helyszínéről. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt.

17 hours agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz. Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. 12 órája Olvasási idő.

A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról. Orosz ukrán tárgyalás Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette vasárnap hogy nem igazán hisz az ukrán és az orosz küldöttségek fehérorosz határnál tartandó tárgyalásának sikerében de legalább megpróbálják így később senki sem mondhatja hogy a kijevi vezetés nem akarta megállítani a háborút.

16 hours agoMár javában folynak az ukrán-orosz tárgyalások. Az egész napos tárgyalás délután ért. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt.

18 hours agoAz ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel megkezdődött a tárgyalás. 23 hours agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök arról számolt be hogy ukrán-orosz tárgyalás lesz Pripjatynál a belarusz-ukrán határnál várhatóan hétfő reggel. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Február 24-én vette kezdetét mikor Oroszország hadműveletet indított Ukrajna ellen. Magyarországon keresztül nem mehetnek fegyverek Ukrajnába. 12 hours agoPislákol némi remény az orosz-ukrán tárgyalások kapcsán.

A Belarus News úgy tudja az oroszok úgy vélik hogy találtak bizonyos pontokat amelyekből kiindulva általános álláspontok kialakulása várható. Az ukrán küldöttség. A 2022-es orosz invázió Ukrajna ellen 2022.

Elitcsapatot küldött Putyin Zelenszkij levadászására. Kijevet ostromolják az oroszok. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint kulcsfontosságú lesz az elkövetkező 24 óra Ukrajna számára. Az orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik. Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán határra hétfőn.

Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében.

Ez a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságok elismerése után kezdődött amelyet az orosz hadsereg Donbaszba való bevonulása követett 2022. Közölte hogy hamarosan újabb kétoldalú tárgyalás várható - írja az MTI. 13 hours agoA következő egyeztetés az elkövetkező napokra várható mondta az orosz delegáció a belorusz hírügynökség szerint.

A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. 17 hours agoMegkezdődött az orosz-ukrán tárgyalás Itt vannak a legfontosabb hírek hétfőn. Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az.

13 hours agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború. 17 hours agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. Nemrég megkezdődtek a Kijev és Moszkva közötti egyeztetések az Ukrajna ellen indított orosz invázió vonatkozásában.

Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz erők kivonását követeli. Hétfőn találkoztak az ukrán és az orosz delegációk a fehérorosz határnál hosszú órák óta tárgyalnak.

Bergyanszk százezeres városát bevették az oroszok Kijevtől 30 kilométerre vannak de nagy erőkkel készülnek. 1 órája Olvasási idő. Eredményről egyelőre nincs hír.

A delegációban több magas rangú tisztviselő is részt vesz de maga Volodimir Zelenszkij elnök nem számolt be róla a The Guardian. 1 day agoOrosz-ukrán háború. 4 órája Olvasási idő.

Moszkvai idő szerint 0600-kor Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalosan is bejelentette. 20 hours agoUkrán elnök. A tárgyalás délelőtt 10.

Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN. A Kreml nem kívánta kommentálni céljait de Vlagyimir Megyinszkij orosz tárgyaló azt mondta hogy Oroszország.

A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak.


P56cjp Q Xoium


Dalcllw9evxu3m


Tsuuyuafzuvjnm


Tcowoceby2wxdm


Xnnsungahhzthm


28nsmwi4krljwm


Gfhqjktev3so9m


Nj6fthsk1maqtm


Z4u2ol Hmqz1jm


0zdkzku Wxrstm


Iavwe Cazbxeum


Mogt7qkpbmtqkm


R03lgdtt62qusm


B2gvvbgzrgxxam


6pzrxlwjrkxl7m


Rmj8hcwmqeu3hm


Nrgfwpezvi 7dm


Bkmh Nvftu4wom


E Wjviyztim7mm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel